Tuesday, March 31, 2020

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.Bölüm izle - edho izle - hemen izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 31 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Hızır ile Tufan eskisi gibi güçlerini yeniden birleştiriyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izle! Salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkacak. Koronavirüs salgını sonrası birçok dizi yayınlarına ara verirken, hayranları EDHO'nun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Başrollerinde; Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Ceren Benderlioğlu'nun yer aldığı dizinin 162. bölümü heyecanla bekleniyor. 31 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Hızır ile Tufan eskisi gibi güçlerini yeniden birleştiriyor. Ceylan'ı ele geçirerek avantaj elde ettiğini düşünen Altan yanılmaktadır. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm izlemek için detaylar haberimizde... Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır. Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir.

Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır. Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. EDHO yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 162. bölümünde Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacaktır. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı son bölüm biter bitmez aratılmaya başladı.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.Bölüm izle Full 31 Mart 2020 tarihli atv dizisi tek parça olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleme için burada.
Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. EDHO 162. bölümünde Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle iş birliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 163. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

EDHO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir. Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır. Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. Anlaşmaya oturduğu diğer masanın güçlü bir isminden, etrafındaki aileler de dahil olmak üzere Çakırbeylilerin bitirileceği sözünü alır. Öngörüleriyle hareket eden Alparslan, risk altındaki herkesi biran önce güvenli bir alana göndermek ister. Bu kararın nedeni ise çok geçmeden acı bir şekilde anlaşılacaktır. Diğer yandan Feyyaz'ı Tipi ve Rafet izlemeye almıştır. Nasuh'la olan görüşmesi sonrasında kıskıvrak yakalanarak, onunla ilgili son kararı verecek olan Hızır'a teslim edilir. Feyyaz hain olduğunu inkar ederek durumu düzeltebileceğini düşünecek ve oğlunun ölümü pahasına gerçekleri söylemeyecektir. EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI Hızır Çakırbeyli – Oktay Kaynarca, Ünal Kaplan – Tarık Ünlüoğlu, Alpaslan Çakırbeyli – Yunus Emre Yıldırımer, İlyas Çakırbeyli – Ozan Akbaba, Hayriye Çakırbeyli – Sabina Toziya, Şahin Ağa – Turgay Tanülkü, Hurşit Dere – Haydar Şişman, Hızır Ali Çakırbeyli – Yalçın Hafızoğlu, Nazlı– Müjde Uzman, Servet – Tuna Orhan, Civciv – Sinan Demirer, Selim – Bahattin Doğan, Enişte – Hakan Karsak , Vehbi – Yüksel Arıcı, Lütfiye – Yasemin Sakallıoğlu, Avukat Özgür – Nihan Taşyürek, Esra – Sevcan Yaşar, Serpil– Demet İyigün, Zeki– Koray Şahinbaş, Mine – Gözde Okur, Ömür Façalı – Ceren Benderlioğlu

No comments:

Post a Comment